Tip týdne pro uživatele SAP Business One

10. 3. 2021

Správa uživatelů je uživatelsky přívětivější.
„Uživatel“ není jen uživatelské jméno a heslo, které vám umožňuje přihlášení, ale také zastřešuje vaše oprávnění, licence, preference atd. Proto je správa uživatelů tak citlivá a důležitá v každé organizaci. Pravděpodobně jste si všimli, že seznam uživatelů se časem prodlužuje. Nastavení uživatelů, kteří již nejsou aktivní jako „Locked“ - například - zaměstnanců, kteří odešli, nebo dočasných zaměstnanců během období nepřítomnosti, může snížit riziko přihlašování a provádění akcí s nesprávným uživatelem. Pro lepší viditelnost aktivních uživatelů, zejména tam, kde se provádí přiřazení, zavádí SAP Business One možnost skrýt "Locked User" v různých oknech:

Tip týdne pro uživatele SAP Business One

Kromě oken „Add-On Administration“ a „Alert Details“ je tato možnost přidána také do okna „UI Configuration Template“ a do okna „Copy Form Settings“, které je dostupné v „Users - Setup“.

Protože vytváření nových uživatelů není každodenní úkol, změní se výchozí chování okna „Users - Setup“ a místo zobrazení v režimu „Add“ je nyní otevřeno v režimu „Find“:

1615123843033.jpg

To může pomoci zabránit náhodnému přidání nových uživatelů a umožnit rychlé hledání, aniž byste museli přepínat do režimu „Find“.

K dispozici v SAP Business One 10.0 FP 2011 a SAP Business One 10.0 FP 2011, verze pro SAP HANA.

Máte dotaz nebo zájem o bezplatnou konzultaci?
Kontaktujte nás

Chat online

Chatujte s námi online a získtejte tak okamžitou odpověď

Zavolejte nám

+420 463 030 920

Pošlete nám e-mail

Napište nám Vaše dotazy, nebo poptávku